8. helmikuuta 2012

Eltsu 18vkoa

Elli on tänään tasan 18vkoa ja painoa oli ihan perus henkilövaa'an mukaan kertynyt 5,5kg. Tähän asti on siis punnittu semmosella keittiövaa'alla, mut nyt alkaa tyttö oleen niin iso, et pystyy punnitsemaan henkilövaa'alla.


2 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Moikka! Kuules, mua rupes heti kiinnostamaan neitien elo yhdessä, kun kahdesta nartusta etenkin pienellä ikäerolla varoitellaan tosi paljon. Meillä on Myy 1v 3kk ja nyt perjantaina on tulossa uusi asukas joka on Myyn pikkusisko 9vko. Miten teillä on sujunut kahden neidin kanssa? Onko ollut rähinää tms? Vähän jännittää jo perjantai.. :-)

Lisabell kirjoitti...

Heippa Inka.

Meillä noi on oikeasti kuin parhaat kamut. Elli kulkee Millin perässä ihan kokoajan. Ensin Millillä kesti muutama päivä ennen kuin päästi kunnolla Ellin lähelleen, mut ei sen kummempaa. Ainoat rähinät tulee luusta, Elli kun käy uhkarohkeasti varastassa Millin suusta luun.

Ruokailu meillä on vähä "hankalaa". Elli nimittäin aina pyrkii Millin kupille syömään. Mut vahtimalla/kieltämällä tästäkin selviää.

Päivällä tytöt on keskenään vapaana asunnossa. Koskaan ei oo mitään rikottu eikä kummassakaan oo näkyny mitää tappelun jälkiä.

Meillä siis ainakin elo sujuu äärettömän hyvin.