6. heinäkuuta 2012

Summer

Vihdoin tännekkin saatiin helteet. Me ollaankin tyttöjen kanssa paljon vietetty aikaa ulkona.

Meille kuuluu tänne hyvää. Elli tuppaa aamuisin oleen kranttu eikä oikeen syö ruokaansa, mut illalla sitten uppoo hyvin. Millin ruokahalut on kohdillaan mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Viime viikonlopun tytöt oli hoidossa to-su mun vanhemmilla. Hyvin oli menny ja hirveesti olivat ulkoillu ja puuhaillu kaikkee.

Kuten jo kirjoitin, me ollaan vietetty tää viikko oikeastaan asuen ulkona. Meillä ei edelleenkään ole aitaa, joten ollaan tehty porttiviritelmä tohon terassille. Ja yllättävän hyvin tytöt pysyy terassin puolella.

Mutta ettei tää postaus mee ihan lätinäksi niin kuvia ois tiedossa pitkä litania kuluneelta viikolta. Olkaa hyvä!



Tytöt vahtii, että remppaukot maalaa aidan kunnolla



Tänään viriteltiin uima-allas terassille.

2 kommenttia:

Kristi kirjoitti...

Heippa-hei! Satuin blogiisi ja samalla satuin huomaamaan, että teillä on ranskiksilla käytössä pikkulasten uima-allas. Olen Viskille kanssa hankkimassa takapihalle omaa allasta, mutta mua mietityttää tuo puhallus-reunainen allas. Miten hyvin teillä on kestänyt semmoinen? Vai joko on mennyt terävien kynsien takia rikki allas? Miten se pohja kestää koiran kynsiä vai onko altaan pohjalle laitettu jokin suoja-muovi? Miten syvä allas on/miten korkeat reunat, jotta ranskis jaksais vielä itsenäisesti hypätä altaaseen?

Paljon kysymyksiä tuli, mutta ehkä löytyy pikkuhetki vastata näihin. Olisin tosi kiitollinen :D

Terveisin: Viski & emäntä

Lisabell kirjoitti...

Hei Kristi.

Juu toi on ihan tavallinen lasten puhallettava allas. Hyvin on kestänyt, ei ole tullu reikiä kynsistä. Ei oo pohjalla mitään suojamuoviakaan. Meillä tää allas on käytössä nyt toista kesää. Allas on ihan perus lasten allas, oisko jotain 30cm syvä, mut vettä ei meillä ole edes puoleen väliin. Pienempi kiipeää reunan yli (pois tullessa kyllä sekin hyppää), kun taas vanhempi hyppää helposti reunan yli.

Meillä toi allas on käytössä koko kesän. Kerran viime kesänä vaihdoin veden ja nyt tänä kesänä ei oo viä ollu tarvetta. Tuolla se on kokoajan terassilla täytettynä ja koirat saa käydä kahlaamassa sillon kun haluaa. Meillä siellä on myös leluja joita heitellään ja haetaan.